Unieke Jeugdshow


De jeugdshow is een compleet nieuwe ervaring voor de kinderen op het gebied van goochelen. De jeugdshow is zo in elkaar gezet dat hij zeer boeiend is voor zowel kinderen als volwassenen. Dit is de nieuwe stijl van entertainment waardoor iedereen in het publiek geboeid naar de show zal kijken!

Lees Meer:

De Kidsparty


Is uw kind jarig? Gek van goochelen? Laat hem/haar dan in het zonnetje zetten door Julian Pronk! Julian pronk neemt alle kinderen mee in de wereld van de magie. De kinderen vallen van de ene verbazing in de andere! De jarige wordt natuurlijk het meest verrast en mag zelfs helpen in de acts.

Lees Meer:

Illusionist op school


Julian Pronk neemt de kinderen mee in de geschiedenis van de magie en vertelt over hoe de mens vroeger dacht over magie. Julian Pronk laat een paar van de meest oude trucs zien, maar natuurlijk wordt er ook heel veel gelachen! Dit komt vooral door het mengsel van oud en nieuw!

Lees Meer:

Goochelworkshop


Is uw kind helemaal weg van het goochelen? Boek dan de Goochelworkshop van Julian Pronk. In de Goochelworkshop laat Julian Pronk de tips en tricks over het goochelen weten! De Goochelworkshop is geschikt voor beginnende goochelaars die een leeftijd hebben van 6 tot en met 14 jaar.

Lees Meer: