Dove Magic


De Dove Magic show is een van de meest unieke shows welke te boeken is in Nederland! Uiteraard is de duivenact goed te combineren met bijvoorbeeld: De goochelworkshop, Openingshow, etc. In de Dove magic show zullen meerdere duiven uit het niets tevoorschijn komen.

Lees Meer:

Unieke Illusieshow


Tijdens de illusie show neemt Julian zijn publiek mee in de wereld van Grand Illusion. In de illusieshow worden 'swerelds beroemdste illusies aan het publiek vertoond.

Lees Meer:

Openingsshow op maat


Deze openingsshow is voor u de beste keuze als u uw evenementen spectaculair wilt starten. De openingsshow is geschikt voor ieder evenement, van jong tot oud! In de openingsshow kan uw logo of zelfs een belangrijk persoon (VIP) tevoorschijn worden gehaald. De openingsshow wordt zo gemaakt dat hij precies in uw tijdschema past.

Lees Meer:

Goochelworkshop


Is uw kind helemaal weg van het goochelen? Boek dan de Goochelworkshop van Julian Pronk. In de Goochelworkshop laat Julian Pronk de tips en tricks over het goochelen weten! De Goochelworkshop is geschikt voor beginnende goochelaars die een leeftijd hebben van 6 tot en met 14 jaar.

Lees Meer: