blog single

Goochelworkshop

Is uw kind helemaal weg van het goochelen? Boek dan de Goochelworkshop van Julian Pronk. In de Goochelworkshop laat Julian Pronk de tips en tricks over het goochelen weten! De Goochelworkshop is geschikt voor beginnende goochelaars die een leeftijd hebben van 6 tot en met 14 jaar. Voor iedereen die mee heeft gedaan tijdens de workshop is er zelfs een goodiebag met de geleerde trucs, zodat iedereen direct kan beginnen met trucs voordoen! Voor de jarige is er een officieel Julian Pronk goochelboek met alle geheimen die Julian ooit geleerd heeft!

De goochelworkshop is geschikt voor beginnende goochelaars tussen de 7 en 14 jaar oud. Julian Pronk probeert ieder kind zoveel mogelijk aandacht te geven om de trucs goed te leren begrijpen, daarom moeten wij een maximum aantal deelnemers van 20 hanteren.

Klik hier om naar de boekingspagina te gaan:

Andere mogelijkheden

X

De anderen mogelijkheden voor uw geslaagde feest, evenement of avond.

goochelaar julian pronk

Openingshow

De openingsact is zeer geschikte wanneer u een spectaculaire draai aan uw evenement wilt geven! Aan het eind van de show kan uw product of V.I.P. te voorschijn worden gehaald!       

goochelaar julian pronk

Illusieshow

De Illusieshow is een geschikte show op toneel, waarbij assistentes te voorschijn komen en verdwijnen in        's wereld bekentse illusionen! Geschikt voor volwassenen en kinderen!

goochelaar julian pronk

Jeugdshow

De jeugdshow is gemaakt voor de onderbouw en bovenbouw. Deze show is geschikt voor op ieder evenement! Ook de ouders zullen vermaakt en geëntertaind worden!         

goochelaar julian pronk

Kinderfeestje

Is uw kind jarig? Gek van goochelen? Laat hem/haar dan in het zonnetje zetten door Julian Pronk! gewoon bij u thuis! (Tip: goed te combineren met de goochel worksho!) 

goochelaar julian pronk

Dove Magic 

De Dove Magic show is een van de meest unieke shows welke te boeken is in Nederland! In de Dove magic show zullen meerdere duiven uit het niets tevoorschijn komen. Uiteraard is dove magic goed te combineren met de openingshow of workshop!

goochelaar julian pronk

Scholen

In de shows voor scholen neemt Julian de kinderen mee in de geschiedenis van de magie! De show is geschikt voor zowel de onderbouw als bovenbouw! Ook humor staat garant!         

Impressie 

X