blog single

Illusie show

Tijdens de illusie show neemt Julian zijn publiek mee in de wereld van Grand Illusion. In de illusieshow worden 'swerelds beroemdste illusies aan het publiek vertoond. Uiteindelijk draait het erom dat het gehele publiek het naar zijn zin heeft gehad. Dit betekent dat de Illusieshow geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen! Julian Pronk staat ter beschikking over 2 illusieshows: Illusieshow big (40 minuten) en Illusieshow small (20 minuten)

Tijdsduur variërend tussen de 20 en 40 minuten geheel op uw wens afgestemd. Minimale speelruimte van 5 x 3 meter (podium niet noodzakelijk). De gage is inclusief geluid tot en met 200 personen, decor, dieren, 1 persoon op de bühne en 1 persoon techniek

Klik hier om naar de boekingspagina te gaan:

Andere mogelijkheden

X

De anderen mogelijkheden voor uw geslaagde feest, evenement of avond.

goochelaar julian pronk

Openingshow

De openingsact is zeer geschikte wanneer u een spectaculaire draai aan uw evenement wilt geven! Aan het eind van de show kan uw product of V.I.P. te voorschijn worden gehaald!       

goochelaar julian pronk

Dove Magic 

De Dove Magic show is een van de meest unieke shows welke te boeken is in Nederland! In de Dove magic show zullen meerdere duiven uit het niets tevoorschijn komen. Dit alles gewoon met uw neus er boven op!

goochelaar julian pronk

Jeugdshow

De jeugdshow is gemaakt voor de onderbouw en bovenbouw. Deze show is geschikt voor op ieder evenement! Ook de ouders zullen vermaakt en geëntertaind worden!         

goochelaar julian pronk

Kinderfeestje

Is uw kind jarig? Gek van goochelen? Laat hem/haar dan in het zonnetje zetten door Julian Pronk! gewoon bij u thuis! (Tip: goed te combineren met de goochel worksho!) 

goochelaar julian pronk

Goochel workshop

Uw kind is helemaal gek van het goochelen en wil hier meer van leren? Dan is dit de perfecte start! Krijg alle tips en tricks mee van Julian in zijn workshop! (Tip: Goed te combineren!)

goochelaar julian pronk

Scholen

In de shows voor scholen neemt Julian de kinderen mee in de geschiedenis van de magie! De show is geschikt voor zowel de onderbouw als bovenbouw! Ook humor staat garant!         

Impressie 

X