blog single

Dove Magic

De Dove Magic show is een van de meest unieke shows welke te boeken is in Nederland! Uiteraard is de duivenact goed te combineren met bijvoorbeeld: De goochelworkshop, Openingshow, etc. In de Dove magic show zullen meerdere duiven uit het niets tevoorschijn komen. De duiven zullen uiteindelijk zelfs verdwijnen en veranderen in een ander dier! Dit alles gewoon met uw neus er bovenop! Dove Magic kent u waarschijnlijk van tv. Waar bekend illusionist dit uitvoerd voor de jury van Britain's Got Talent. Julian pronk werd gegrepen door deze act en droomt ervan u hetzelfde laten ervaren als hij zelf, namelijk heel veel magie!

Tijdsduur variërend tussen de 5 en 15 minuten. De gage is inclusief geluid tot en met 200 personen, decor en een persoon op de bühne.

Klik hier om naar de boekingspagina te gaan:

Andere mogelijkheden

X

De andere mogelijkheden voor uw geslaagde feest, evenement of avond.

goochelaar julian pronk

Openingshow

De openingsact is zeer geschikte wanneer u een spectaculaire draai aan uw evenement wilt geven! Aan het eind van de show kan uw product of V.I.P. te voorschijn worden gehaald!       

goochelaar julian pronk

Illusieshow

De Illusieshow is een show op toneel, waarbij assistentes tevoorschijn komen en verdwijnen in 's wereld bekendste illusies! Geschikt voor volwassenen en kinderen!

goochelaar julian pronk

Jeugdshow

De jeugdshow is gemaakt voor de onderbouw en bovenbouw. Deze show is geschikt voor op ieder evenement! Ook de ouders zullen vermaakt en geëntertaind worden!         

goochelaar julian pronk

Kinderfeestje

Is uw kind jarig? Gek van goochelen? Laat hem/haar dan in het zonnetje zetten door Julian Pronk! Gewoon bij u thuis! (Tip: goed te combineren met de goochel workshop!) 

goochelaar julian pronk

Goochel workshop

Uw kind is helemaal gek van het goochelen en wil hier meer van leren? Dan is dit de perfecte start! Krijg alle tips en tricks mee van Julian in zijn workshop! (Tip: Goed te combineren!)

goochelaar julian pronk

Scholen

In de shows voor scholen neemt Julian de kinderen mee in de geschiedenis van de magie! De show is geschikt voor zowel de onderbouw als bovenbouw! Ook humor staat garant!         

Impressie 

X