blog single

Voorprogramma Sinterklaasshow

Het ultieme voorprogramma voor uw sinterklaasshow! Wilt u een magische tijd voor uw kinderen, maar u wilt ook dat het een plezierige en spanningsvrije ervaring zal zijn voor uzelf. Julian Pronk speelt in deze show de huisgoochelaar van Sinterklaas. Hij neemt de kinderen mee in de verhalen van het grote pietenhuis waar allemaal verbazingwekkende trucs plaatsvinden. De kinderen mogen zelfs assisteren tijdens de Magic Show. Door een voorprogramma wordt de spanning nog net verder opgebouwd als voorheen. Dus wacht niet te lang! We hebben net als vorig jaar maar een beperkte beschikbaarheid.

Tijdsduur variërend tussen de 20 en 45 minuten. Minimale speelruimte van 4 x 3 meter (podium niet noodzakelijk). De gage is inclusief geluid tot en met 200 personen, decor, dieren, 1 persoon op de bühne en 1 persoon techniek

Druk hier om naar de boekingspagina te gaan:

Andere mogelijkheden

X

De anderen mogelijkheden voor uw geslaagde feest, evenement of avond.

goochelaar julian pronk

Openingsshow

De openingsact is zeer geschikte wanneer u een spectaculaire draai aan uw evenement, wilt geven! Aan het eind van de show kan uw product of V.I.P. te voorschijn worden gehaald!

goochelaar julian pronk

Illusieshow

De Illusieshow is een geschikte show op toneel, waarbij assistentes te voorschijn komen en verdwijnen in  's wereld bekentse illusionen! Geschikt voor volwassenen en kinderen!      

goochelaar julian pronk

Dove Magic

De Dove Magic show is een van de meest unieke shows welke te boeken is in Nederland! In de Dove magic show zullen meerdere duiven uit het niets tevoorschijn komen. Dit alles gewoon met uw neus er boven op!  

goochelaar julian pronk

Kinderfeestje

Is uw kind jarig? Gek van goochelen? Laat hem/haar dan in het zonnetje zetten door Julian Pronk! gewoon bij u thuis! (Tip: goed te combineren met de goochel worksho!) 

goochelaar julian pronk

Goochel workshop

Uw kind is helemaal gek van het goochelen en wil hier meer van leren? Dan is dit de perfecte start! Krijg alle tips en tricks mee van Julian in zijn workshop! (Tip: Goed te combineren!)

goochelaar julian pronk

Scholen

In de shows voor scholen neemt Julian de kinderen mee in de geschiedenis van de magie! De show is geschikt voor zowel de onderbouw als bovenbouw! Ook humor staat garant!